Διαγωνισμός Φωτογραφίας The Art of Social Media 2023

Δημοσίευση: 28/02/2023 05:02
Συντάκτης: digitalcrete.gr
780 προβολές

Η The Art διοργανώνει φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά τον φωτογραφικό διαγωνισμό The Art of Social Media. Έναν διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας με δέκα κατηγορίες όπου οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους και η καταξιωμένη κριτική επιτροπή θα τους αξιολογήσει.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν συμμετέχουν σε πέντε από αυτές και να δηλώσουν ενδιαφέρον από 01/03/2023 και λήγει στις 30/04/2023, στην πλατφόρμα https://www.theartofsocialmedia.gr/gr/participate

Χρόνο με τον χρόνο η The Art of Social Media μεγαλώνει και εξελίσσεται. Η έκθεση και φέτος για δεύτερη χρονιά, εκτός της παρουσίασης της έκθεσης στο Ηράκλειο, θα ταξιδέψει σε Αθήνα και Κύπρο!

Στο Ηράκλειο της Κρήτης στο Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Βιβλιοθήκης, στο κέντρο του Ηρακλείου, από Δευτέρα 7 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 18 Αυγούστου.

Στην Λεμεσό θα βρίσκεται από Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεμεσού, στην Κύπρο.

Στην Αθήνα η έκθεση θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας (ΕΦΕ), από την Παρασκευή 13 Οκτώβρη έως και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.theartofsocialmedia.gr

#theartofsocialmedia #theart #photoexhibition