Διαγωνισμός Φωτογραφίας The Art of Social Media 2024

Δημοσίευση: 27/04/2024 10:04
Συντάκτης: digitalcrete.gr
1398 προβολές

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στο διεθνή διαγωνισμό Φωτογραφίας The Art of Social Media 2024.

Η The Art διοργανώνει φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά τον φωτογραφικό διαγωνισμό The Art of Social Media. Έναν διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας με δέκα κατηγορίες όπου οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους και η καταξιωμένη κριτική επιτροπή θα τους αξιολογήσει.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν συμμετέχουν σε πέντε από αυτές και να δηλώσουν ενδιαφέρον από 01/03/2024 και λήγει στις 30/04/2024, στην πλατφόρμα συμμετοχών.

Στείλτε τις συμμετοχές σας εδώ: https://www.theartofsocialmedia.gr/gr/participate

Χρόνο με τον χρόνο η The Art of Social Media μεγαλώνει και εξελίσσεται. Η έκθεση και φέτος για τρίτη χρονιά, εκτός της παρουσίασης της έκθεσης στο Ηράκλειο, θα ταξιδέψει σε Αθήνα και Κύπρο!  Επιπρόσθετα φέτος η έκθεση θα ταξιδέψει σε πόλη που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης στο Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Βιβλιοθήκης, στο κέντρο του Ηρακλείου, από Δευτέρα 5 Αυγούστου έως και το Σάββατο 17 Αυγούστου.

Στην Αθήνα η έκθεση θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας (ΕΦΕ), από την Παρασκευή 11 Οκτώβρη έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Στην Λεμεσό θα βρίσκεται από Παρασκευή 18 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Link 68, στην Κύπρο.