Διαγωνισμός/Έκθεση Φωτογραφίας The Art of Social Media 2022

Δημοσίευση: 02/03/2022 06:03
Συντάκτης: digitalcrete.gr
1640 προβολές

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στο διεθνή διαγωνισμό Φωτογραφίας The Art of Social Media 2022.

Η The Art διοργανώνει φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά το The Art of Social Media. Έναν διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας με νέες κατηγορίες όπου οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους και η καταξιωμένη κριτική επιτροπή θα τους αξιολογήσει.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν συμμετέχουν σε πέντε από αυτές και να δηλώσουν ενδιαφέρον από 1 Μαρτίου 2022 μέχρι 30 Απριλίου 2022 στην πλατφόρμα https://www.theartofsocialmedia.gr/gr/participate

Χρόνο με τον χρόνο η The Art of Social Media μεγαλώνει και εξελίσσεται, έτσι φέτος για πρώτη χρονιά η έκθεση μας, εκτός της παρουσίασης της έκθεσης στο Ηράκλειο, θα ταξιδέψει σε Αθήνα και Κύπρο!

Στο Ηράκλειο της Κρήτης στο Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Βιβλιοθήκης, στο κέντρο του Ηρακλείου, από Δευτέρα 8 Αυγούστου έως και το Σάββατο 20 Αυγούστου.

Στην Αθήνα η έκθεση θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας (ΕΦΕ), από την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Στην Λεμεσό θα βρίσκεται από Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεμεσού, στην Κύπρο.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.theartofsocialmedia.gr