Google DevFest

Δημοσίευση: 23/11/2015 03:11
Συντάκτης: archived
1740 προβολές

Η επίσημη κοινότητα των προγραμματιστών της Google (Google Developers Group) στην Ελλάδα, GDG Thessaloniki, διοργανώνουν στις 26, 27 & 28 Νοεμβρίου 2015, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, τη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση της Google, το Google DevFest υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Το Google DevFest είναι το σημαντικότερο τεχνολογικό event της Google και πραγματοποιείται στις χώρες όπου δραστηριοποιούνται οι επίσημες κοινότητες των προγραμματιστών της. Προγραμματιστές της Google και άλλων εταιριών παίρνουν μέρος στα DevFest για να μοιραστούν με το κοινό τις γνώσεις, το πάθος και τον ενθουσιασμό τους για την τεχνολογία.

Ενημέρωση (Tech Sessions), Εκπαίδευση (CodeLabs), Δικτύωση (Sandbox), Καινοτομία (Solve for X), Επιχειρηματικότητα (Google Launchpad) Ευκαιρίες για Γυναίκες (Women TechMakers), Δημιουργικότητα (3D Map of Heraklion), Προβολή στο Αγοραστικό Κοινό (AdWords, Google Analytics), Συνδέσεις Εκτός Ηρακλείου (Hangouts με San Francisco, Ουκρανία, Θεσσαλονίκη) και πολλά άλλα περιμένουν τους λάτρεις της τεχνολογίας που θέλουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις. Σκοπός του DevFest εδώ στο Ηράκλειο είναι να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα όπου οι τοπικοί παράγοντες θα μπορέσουν να αναδείξουν παγκοσμίως τα έργα και τις ιδέες τους.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και δωρεάν προς το κοινό (απαιτείται online εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα του DevFest 2015).