Ηράκλειο και Ρέθυμνο γεμίζουν νοστιμιές και διασκέδαση!

Δημοσίευση: 21/08/2022 09:08
Συντάκτης: digitalcrete.gr
958 προβολές

Το Street Food Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού που πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο, αλλά και τα τελευταία 7 χρόνια στην Ελλάδα, μετά τη πρωτοφανή επιτυχία που σημείωσε στα Χανιά, έρχεται στο Ηράκλειο και το Παγκρήτιο Στάδιο στις 2-3-4 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά στο Ρέθυμνο και τη Πλατεία Μικρασιατών στις 9-10-11 Σεπτεμβρίου.

Στους δύο προορισμούς θα συγκεντρωθούν αλμυρές και γλυκές γεύσεις, ethnic κουζίνες, παραδοσιακά φαγητά του τόπου μας, αλλά και γεύσεις από άλλα μέρη της Ελλάδας, ικανές να καλύψουν τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη.

Παράλληλα θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος δωρεάν παιδότοπος και πολυάριθμοι djs, μπάντες και χορευτικές ομάδες, που θα διασκεδάζουν το κοινό καθ’όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Ενώ φέτος το Street Food Festival φέρνει πολλά και διασκεδαστικά “food games” που θα προκαλέσουν άφθονο γέλιο στους φίλους του αγαπημένου φεστιβάλ φαγητού.

Η είσοδος (με μπύρα, νερό ή αναψυκτικό) θα κοστίζει 6 ευρώ(δωρεάν για παιδιά έως 11 ετών και ΑΜΕΑ).

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του τη Παρασκευή 2/9 στις 17.00 ενώ και το Σάββατο και τη Κυριακή θα λειτουργήσει από τις 17.00 έως τις 24.00. 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το φεστιβάλ φαγητού πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Διοργάνωση: All in Chania / Συνδιοργάνωση: Chillin Press

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας  

fb: Street Food Festival Crete / instagram: street_food_festival_crete