ΔΡΑΠΕΤΗΣ μέρος 1ο: το παραμύθι της βεντάλιας

Δημοσίευση: 04/12/2013 02:12
Συντάκτης: archived
2365 προβολές

Το μπαρ Ενοδία στον πεζόδρομο της Κοραή σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Βασίλη Παπακωνσταντίνου  “ΔΡΑΠΕΤΗΣ μέρος 1ο: το παραμύθι της βεντάλιας”. την Πεμπτη 12/12 και ώρα 21:30!!

"Καλημέρα σας, με λένε Δραπέτη αν και πολλοί με φωνάζετε Κουρσάρο, είμαι 40 χρόνια εξόριστος στην τρύπα μιας κιθάρας. Ήρθε η στιγμή να συστηθώ όχι σαν τα συνήθη πυροτεχνήματα αλλά μέσα από "το παραμύθι της βεντάλιας" το 1ο μέρος του νέου μου ταξιδιού....μην έχετε καμία ψευδαίσθηση πως τα 40 χρόνια με κουράσανε, συνεχίζω και είμαι δυνατός "κωπηλάτης" και αν ο λόγος μου δεν σας αρκεί "δεν με αφορά". Ένα ακόμα "χαλικάκι" προστίθεται στο προσωπικό μου ταξίδι γεμάτο έως τώρα με την ζεστασιά σας, αυτή την φορά την φωτιά άναψε ο Απόστολος Μπουλασίκης με "ένα σπιρτόξυλο" που η φλόγα του βρίσκεται σε κάθε χαραμάδα αυτού του δίσκου. Σας προσκαλώ να ταξιδέψουμε μαζί "δυτικά" μέχρι τον επόμενο σταθμό μου.."
Βασίλης

Σας περιμένουμε όλους, για να απολαύσουμε μαζί τη νέα πολύ όμορφη συνεργασία του Βασίλη με τον Απόστολο Μπουλασίκη και σε παραγωγή,  ενορχήστρωση και ηχοληψία του Γιώργου Αρχοντάκη.

Μην χάσετε λοιπόν την μοναδική αυτή παρουσίαση την Πέμπτη 12/12 και ώρα 21:30.

Ημερ/νίες: 12/12/2013, 21:30
Τοποθεσία: Cafe-Bar Ενοδία , Κοραή 12, Ηράκλειο