Παρουσίαση Βιβλίου: Η φιλοσοφία του πνέυματος - Ο δρόμος πρός την επίγνωση

Δημοσίευση: 06/03/2014 01:03
Συντάκτης: archived
3167 προβολές

Το Avant Garde σας καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Πιππή με τίτλο "Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ".

Στη σημερινή εποχή που όλα αλλάζουν όπως οι σχέσεις, οι συνεργασίες, οι φιλίες, τα μοντέλα συστημάτων,είναι απαραίτητο να ανακαλύψουμε νέους τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς προς τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας, ώστε να μπορούμε να είμαστε ψυχικά και συναισθηματικά σε μια ισορροπία.

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αυτού, μια πιο εσωτερική προσέγγιση για εμάς και τη ζωή και να δώσουμε απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα όπως τι είναι Πνεύμα; Έχουμε δίπλα μας Πνευματικούς Οδηγούς και Αγγέλους; Μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί τους; Ποιες συμβουλές μπορούν να μας δώσουν ώστε να είμαστε καλύτερα στην καθημερινότητά μας; Πως μπορούμε να αναπτύξουμε τη διαίσθησή μας και εσωτερική μας γνώση;Τι σημαίνει επίγνωση και πως μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι;

Η Ελένη Πιππή εδώ και 20 χρόνια ασχολείται με τις εναλλακτικές ολιστικές θεραπείες και την εσωτερική συμβουλευτική. Τα τελευταία 7 χρόνια είναι διάμεσο και επικοινωνεί ενορατικά με τις πνευματικές σφαίρες. Εξασκεί την αγγελική συμβουλευτική και παραδίδει σεμινάρια αγγελικής σύνδεσης και αυτοπραγμάτωσης σε όλη την Ελλάδα.

Με την έκδοση του βιβλίου της αυτού επιθυμεί ο κάθε άνθρωπος να μπορέσει να διευρύνει και να αναπτύξει την αντίληψη για τον εαυτό και τη ζωή του, να δημιουργήσει έναν νέο τρόπο σκέψης και δράσης ώστε να ζει μια ευτυχισμένη και δημιουργική ζωή.

Ημ/νια: 09/03/14
Ώρα: 12:00-14:00
Τοποθεσία:AVANT GARDE, Θεοτοκοπούλου 26, Ηράκλειο