Προβολή ντοκιμαντέρ: Φιλιά εις τα παιδιά

Δημοσίευση: 21/01/2014 01:01
Συντάκτης: digitalcrete.gr
1926 προβολές

Στα πλαίσια του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος,To Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Κρήτης-Europe Direct, σε συνεργασία με την Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγίου Νικολάου, διοργανώνει προβολή ντοκιμαντέρ.

Πιο συγκεκριμένα  η προβολή του ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου στο κινηματοθέατρο Ρεξ του Αγίου Νικολάου στις 7 το απόγευμα, για το ευρύ κοινό και την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, το πρωί για τους μαθητές.

To Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Κρήτης-Europe Direct, σε συνεργασία με την Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγίου Νικολάου – ΕΛΜΕ διοργανώνει, στα πλαίσια του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου προβολή του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ του Βασίλη Λουλέ «Φιλιά εις τα παιδιά» .

Λιγά λόγια για το ντοκυμαντέρ:
Προβολή του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ του Βασίλη Λουλέ «Φιλιά εις τα παιδιά»
Αναφέρεται στην ιστορία πέντε μικρών Εβραιόπουλων στην κατοχική Ελλάδα. Η 27η Ιανουαρίου καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ ως Διεθνής Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του .Ολοκαυτώματος και από τότε γιορτάζεται στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο με πλήθος εκδηλώσεων καθώς συμβολίζει τον αγώνα ενάντια στα εγκλήματα της ανθρωπότητας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ημερ/νίες: 27/01/2014, 19:00
Τοποθεσία: Κινηματοθέατρο Ρεξ, Άγιος Νικόλαος