Negotiating Stretegically Business Seminar by AUEB

Δημοσίευση: 29/08/2014 12:08
Συντάκτης: Μανώλης Βαρούχας
1641 προβολές

Σεμινάριο Στρατηγικής Διαπραγματεύσεων & Διαχείρισης Συγκρούσεων -Στο πλαίσιο του βιωματικού Προγράμματος Diploma In Negotiations (DIN) -Υπό την αιγίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ-πρώην ΑΣΟΕΕ).

N E G O T I A T I N G  S T R A T E G I C A L L Y-Business Seminar by AUEB 

27 Σεπτεμβρίου 2014

στο Ηράκλειο της Κρήτης

ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή (στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Πανεπιστημίου)

Ο χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου καθώς και οι ακριβείς ώρες διεξαγωγής του (περίπου 10:00-15:00) θα ανακοινωθούν στους συμμετέχοντες σε μεταγενέστερο χρόνο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστεί η εναλλακτική μέθοδος επίλυσης συγκρούσεων και διαπραγματεύσεων όπως αυτή αναπτύσσεται στο ΟΠΑ, θα πραγματοποιηθεί ακτινογραφία μίας διαπραγμάτευσης, θα παρουσιαστούν οι βασικές έννοιες διαχείρισης συγκρούσεων & διαπραγματεύσεων καθώς και οι τακτικές διαπραγμάτευσης από εξειδικευμένους συμβούλους διαπραγμάτευσης και διδάσκοντες στο ΟΠΑ και τέλος, θα γίνει μια άσκηση διαπραγμάτευσης (Role Playing).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ»

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Στελέχη Επιχειρήσεων, Επαγγελματίες (πχ. δικηγόρους, γιατρούς, ασφαλιστές, μεσίτες κτλ), Στελέχη Οργανισμών Δημοσίου και Αξιωματικούς ΕΛΑΣ/Ενόπλων Δυνάμεων κτλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δηλώστε τώρα συμμετοχή εδώ: http://din.aueb.gr/index.php/application.html

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω mail.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑΜΕΤΟ Diploma In Negotiations:

Το DIN αποτελεί ένα καινοτομικό Πρόγραμμα Κατάρτισης (300 ωρών) με σκοπό την παροχή γνώσεων και ανάπτυξη διαπραγματευτικών δεξιοτήτων των εκπαιδευομένων κατά το χειρισμό συγκρούσεων συμφερόντων σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής τους, ώστε να διαπραγματεύονται αποτελεσματικά και να οδηγούνται σε ικανοποιητικές για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη εκβάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΒασιλικήΜπουκουβάλα | Diploma in Negotiations | ΟικονομικόΠανεπιστήμιοΑθηνών

Τηλ: 210 82 03 737-8 | 210 86 20 620 | vasboukouvala@aueb.gr| www.din.aueb.gr

*Να σημειωθεί πως το σεμινάριο ενδέχεται να μην πραγματοποιηθεί σε περίπτωση που ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων δεν καλυφθεί. Σε αυτή την περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι που θα έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής θα ενημερωθούν εγκαίρως.