10ο Radioactive Festival

Δημοσίευση: 22/05/2016 11:05
Συντάκτης: Μανώλης Βαρούχας
1781 προβολές

Ο “Studio FM1 105,4” o ραδιοφωνικός σταθμός του Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Κρήτης, αποτελείται από μια ομάδα φοιτητών που με αγάπη για τη μουσική, δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο από το 1989 με ραδιοφωνικές εκπομπές, μουσικές συναυλίες καθώς και πάρτυ.

Κάθε χρόνο διάφορα μουσικά είδη εξερευνούνταν μέσω των διοργανώσεών του. Στο ιστορικό του σταθμού συγκαταλέγεται και το Radioactive Festival, από τα μεγαλύτερα μουσικο-πολιτιστικά φεστιβάλ στην Κρήτη. Με σκοπό την προώθηση της εγχώριας μουσικής σκηνής και την επικοινωνία με το μουσικόφιλο κοινό του Ηρακλείου, ιοργανώνουμε το 10 ο “Radioactive Festival”, θεσμού από το 2000. Aποτελεί έναν πολιτιστικό θεσμό ο οποίος με το πέρασμα των χρόνων έχει αγαπηθεί από τον κόσμο του Ηρακλείου.

Η πρώτη μέρα της εκδηλώσεως θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 18:00 και θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις συγκροτημάτων, φωτογραφική έκθεση καθώς και συλλογή φαρμάκων και τροφίμων για τους πρόσφυγες/μετανάστες. Τα μεγάλα ονόματα της βραδιάς θα είναι οι

Ρόδες και ο Ταφ Λάθος. Τα συγκροτήματα τα οποία θα ανοίξουν το φεστιβάλ και θα πλαισιώσουν το μεγάλο όνομα (headliners), θα είναι τα εξής: United Crew και Sonap.

Το Σάββατο και ώρα 22:00 θα γίνει πάρτυ με μουσική από τους παραγωγούς του ραδιοφωνικού σταθμού.

Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί !