Δεύτερη συναυλία του Στέφανου Κορκολή με έργα του Μ. Θεοδωράκη

Δημοσίευση: 08/12/2015 03:12
Συντάκτης: archived
882 προβολές

Η συναυλία του Στέφανου Κορκολή με έργα του Μίκη Θεοδωράκη και ερμηνεύτρια την Σοφία Μανουσάκη που οργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης-ΠΕ Ηρακλείου μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 με δωρεάν είσοδο, θα επαναληφθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου (επίσης με δωρεάν είσοδο) στο κινηματοθέατρο Αστόρια στις 20:30.

Η συναυλία θα έχει αυτή την φορά κοινωνικό-φιλανθρωπικό χαρακτήρα και παρακαλούνται οι θεατές να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της ΠΕ Ηρακλείου ενόψει της διανομής τροφίμων που θα γίνει σε συνανθρώπους μας τις ημέρες των εορτών. Στην συναυλία θα συμμετέχει η Μικτή και Παιδική νεανική χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου υπό την Διεύθυνση της Λένας Χατζηγεωργίου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του κινηματοθεάτρου Αστόρια Κώστα Χατζάκη για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας για την τρέχουσα συναυλία. Η παράδοση των τροφίμων θα γίνεται στην είσοδο του κινηματοθέατρου σε ανθεκτικές τσάντες ή σε κιβώτια.