Μουσικές Κυριακές της Άνοιξης στα Νέα Αλάτσατα

Δημοσίευση: 17/03/2014 12:03
Συντάκτης: digitalcrete.gr
2767 προβολές

Το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος και ο Σύλλογος Φίλων σε συνεργασία με το Σύλλογο Αλατσατιανών Ηρακλείου συνεχίζουν τις συναυλίες σπουδαίων μουσικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό στον πανέμορφο χώρο στα Νέα Αλάτσατα.

9 Μάρτη
Yurdal Tokcan (ούτι) - Zohar Fresco (κρουστά)
Συμμετέχουν: Ross Daly, Κέλυ Θωμά

16 Μάρτη
Γιώργος Μαυρομανωλάκης- Δημήτρης Στεφανάκης-Θοδωρής Πιντζόπουλος

Ο Γιώργος Μαυρομανωλάκης (ουτι, λαούτο, τραγούδι), ένας γνωστός και αγαπητός μουσικός στο κοινό του Ηρακλείου και μέλος της ομάδας διδασκαλίας στο Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος θα μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με δικές του συνθέσεις και παραδοσιακά κομμάτια μαζί με τους Δημήτρη Στεφανάκη (λύρα) και Θοδωρή Πιντζόπουλος (κρουστά).

23 Μάρτη
Omer Erdogdular (Μουσική των Μεβλεβί Δερβίσηδων)

Ο Ömer Erdoğdular δεν είναι απλώς ένας από τους κορυφαίους δεξιοτέχνες του Τουρκικού πνευστού οργάνου νέυ, είναι από τους σημαντικότερους δασκάλους της ανατολικής μουσικής γενικότερα. Έχει μυήσει εκατοντάδες νέους μουσικούς στα μυστικά της τέχνης του και είναι μόνιμος συνεργάτης του Μουσικού Εργαστήρι Λαβύρινθος εδώ και 12 χρόνια. Μαζί με τους μαθητές του από το Λαβύρινθο θα ερμηνεύσουν συνθέσεις της Οθωμανικής Αστικής μουσικής με ιδιαίτερη έμφαση στο ρεπερτόριο των Μεβλεβί Δερβίσηδων.


30 Mάρτη
Cihan Türkoğlu (σάζι)

6 Απριλίου
Ορχήστρα Τροπικής Μουσικής του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος


Oι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη του Συλλόγου Αλατσατιανών. Η αίθουσα βρίσκεται στα Νέα Αλάτσατα, (απένατι από Β'ΔΟΥ) Πλατεία Νέων Αλατσάτων

Ημερομηνία:    9 Μάρτη - 6 Απρίλη
Τοποθεσία:    Αίθουσα του Συλλόγου Αλατσατιανών, Νέα Αλάτσατα, Γ.Μαστρακούλη 13, Ηράκλειο
Είσοδος:    5 ευρώ