Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μιλιώκας live στο Cine Studio

Δημοσίευση: 23/04/2014 01:04
Συντάκτης: digitalcrete.gr
1623 προβολές

To Cine Studio Live υποδέχεται τους Νίκος Ζιώγαλα και Γιάννη Μιλιώκα την Παρασκευή 2 Μαΐου, στις 10.00.

Ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Μηλιώκας δεν χρειάζονται συστάσεις! Πολλά από τα τραγούδια τους είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό ενώ το ήθος και η αξιοπρέπειά, τους ξεχωρίζουν μέσα από τους έλληνες καλλιτέχνες.

Μαζί τους τα τελευταία χρόνια είναι οι On The Road, δύο εξαιρετικοί μουσικοί από την Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα.

Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές! Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά την διάρκεια του προγράμματος. Ένα live με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά), αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Ο Γιάννης Μηλιώκας, ο τραγουδοποιός με έντονο κοινωνικό στίγμα, προκλητικός και συνάμα τρυφερός, εκρηκτικός στη σκηνή και με ισχυρή πάντοτε την πρόθεση, στις παραστάσεις του, να γίνεται ένα με το κοινό, καλώντας σε ένα ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων, της μέθεξης, του ρυθμού και της γιορτής. Μεγάλες επιτυχίες που θα ακούσουμε όπως "Ροζ", "Γκρέκο Μασκαρά", "Κακοσάλεσι", "Για το καλό μου", "Μαλάκες", "Κάπου θα συναντηθούμε", "Ποιμενικό ροκ", "Χαραμοφάης" και πολλά άλλα αγαπημένα!!

Είσοδος: Κανονικό: 10 ευρώ Φοιτητικό: 8 ευρώ 8€ (ανέργων)