Ο Ορφέας Περιδης στο Τεχνόπολις

Δημοσίευση: 03/09/2019 12:09
Συντάκτης: digitalcrete.gr
1095 προβολές

Συναυλία Ορφέας Περιδης την Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Τεχνόπολις

Ο Ορφέας Περίδης είναι ο κορυφαίος μελωδός της γενιάς του και το 2019 γιορτάζει τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την πρώτη δισκογραφική του παρουσία.

Καταφέρνει να  δημιουργεί χωρίς τυμπανοκρουσίες, δίσκους ρεπερτορίου, που έχουν σύμμαχο το χρόνο, καθώς δεν επηρεάζονται από την επικαιρότητα αλλά αφηγούνται διαχρονικές ανθρώπινες ιστορίες, πετυχαίνοντας την μοναδικότητα μαζί με την επίκαιρη και φρέσκια διάθεση σε κάθε καινούρια του μουσική πρόταση.

Ο Ορφέας Περίδης  με ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο, που φιλοξενεί επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις νέες του δημιουργίες αλλά και τις παλαιότερες επιτυχίες του καταφέρνει απ΄ τη μία να δημιουργεί το αγαπημένο εκείνο κλίμα που προσφέρει στους ακροατές την διασκέδαση μαζί με την ποιότητα, την μουσική τρυφερότητα μαζί με τον ενθουσιώδη δυναμισμό, περνώντας με δεξιοτεχνία από το έντεχνο στο λαϊκό τραγούδι, και από την μπαλάντα στην ροκ διάθεση.

Στην μουσική του παράσταση, μπορούμε να απολαύσουμε ένα πλήθος από ηχοχρώματα και ρυθμούς, σαν φωτοβολίδα να «σκάνε» και να μεταφέρουν εκρηκτικά τις νύχτες μας από την Ανατολή ως την Δύση, έτσι όπως ανέκαθεν γνωρίζει να κάνει το καλό ελληνικό τραγούδι.

Συμμετέχουν οι: Θοδωρής Δαμουράκης: κιθάρες – Αλέξανδρος Ιακώβου: βιολί – Εύη Κανέλλου: κρουστά   – Κώστας Αρσένης :μπάσο - Γιάννης Λαμπρόπουλος: επιμέλεια ήχου

Είσοδος 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης : Βιβλ. Ελευθερουδάκης

Πολυχώρος Τεχνόπολις – Πολυτεχνείο Καφέ

Διαδικτυακά προπώληση στο www.ticketservices.gr