One night Stan show στο Ηράκλειο

Δημοσίευση: 26/08/2013 10:08
Συντάκτης: digitalcrete.gr
1293 προβολές

Ο 103,1 Party fm, ένα ραδιόφωνο που απευθύνεται σε νεανικό κοινό, παρουσιάζει σε συνεργασία με την CretanArt Productions, τον Stan σε ένα ιδιαίτερο... one night STAN show, στο Desire Café Disco Restaurant!

"Τόσο ως στιχουργός, όσο ως τραγουδιστής, ο Stan σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μετά την κυκλοφορία του νέου του single "Σε θέλω εδώ" και την επιτυχημένη πορεία του, έχει χαρακτηριστεί ως ο καλλιτέχνης "της νέας γενιάς".

Γεμάτος κέφι, διάθεση και αστείρευτη ενέργεια, ο Stan έρχεται στο Ηράκλειο Κρήτης για ένα ξεσηκωτικό party by 103,1 Party fm! Έτσι λοιπόν, το βράδυ της 27ης Αυγούστου, αφέσου στου Έρωτα το χορό... και στην καλοκαιρινή δροσιά... γιατί ο Stan  σε θέλει εδώ, στο Desire Cafe Disco Restaurant.
Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 28 Αυγούστου, στις 12.00 μ.μ., ο Stan και ο 103,1 Party fm θα βρίσκονται στο Public Ηρακλείου, όπου οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη!!!

Ο 103,1 Party fm ξεκινά με ένα δυνατό show την πορεία των parties... και υπόσχεται πως έρχονται πολλά ακόμη, εξίσου δυνατά events! Μείνετε συντονισμένοι στο ραδιοφωνικό party που εκπέμπει στους 103,1...", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.