Συναυλία Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου «ΔΕΚΑΕΤΙΑ 80’»

Δημοσίευση: 23/07/2019 02:07
Συντάκτης: digitalcrete.gr
256 προβολές

Κάποιοι τέλειωσαν πριν τρία χρόνια, κάποιοι πριν έξι και άλλοι πριν 10 ή 12 ολόκληρα χρόνια. Αυτό που τους ενώνει κάθε καλοκαίρι είναι η μουσική.

Κάποιοι τέλειωσαν πριν τρία χρόνια, κάποιοι πριν έξι και άλλοι πριν 10 ή 12 ολόκληρα χρόνια. Αυτό που τους ενώνει κάθε καλοκαίρι είναι η μουσική. Για ακόμα ένα καλοκαιρινό βράδυ λοιπόν, οι απόφοιτοι και φίλοι του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου βρίσκονται ξανά μαζί για να δημιουργήσουν για άλλη μία χρονιά μία υπέροχη μουσική βραδιά για εσάς και μία υπέροχη ανάμνηση γι’ αυτούς. Παραδοσιακά ή έντεχνα, κλασσικά ή λαϊκά; Και η απάντηση φυσικά είναι μουσική από όλους για όλους! Όπως λέει και ένα τραγούδι «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…», και έτσι δίνουμε «λόγω τιμής» να περάσουμε υπέροχα και «ας μας έχει ο θεός γερούς, πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε».

Τέσσερις έφηβοι, νέοι του καιρού τους, ανοίγουν έπειτα από χρόνια το εγκαταλελειμμένο σπίτι της γιαγιάς στο χωριό. Γιατί είναι κλειστό; Τι μυστικά κρύβει; Ένα παλιό μαγνητοφωνάκι, τα παραμύθια της γιαγιάς, παράσιτα πολλά, μια ανάσα και... η περιπέτεια αρχίζει!

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μεταξάκης

Βοηθός σκηνοθέτη:Ράνια Πλατάκη

Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Νίκος Καλαθάκης

Επιμέλεια μουσικής:Βαρδής Σαμαριτάκης, Χάρης Σουλτάτος

Στίχοι τραγουδιών: Τζίνα Κιάφα

Επιμέλεια ακουστικού υλικού: Άγγελος Αρβανίτης

Φωτιστής: Μανούσος Μαυροφοράκης

Παίζουν: Τζίνα Κιάφα, Βαρδής Σαμαριτάκης, Χάρης Σουλτάτος

Ελένη Στυλιανάκη

Μια παράσταση με αυτοσχεδιασμούς, κούκλες και ηθοποιούς που παίζουν μουσική ζωντανά

ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ»  Ώρα έναρξης: 21:30  Είσοδος: Ελεύθερη