Θεατρική παράσταση στα Χανία απο την εταιρία Θεάτρου Μνήμη Ενα Αλλιώτικο Καλοκαίρι

Δημοσίευση: 11/02/2014 11:02
Συντάκτης: digitalcrete.gr
2023 προβολές

Το έργο του δημοφιλούς Βρετανού συγγραφέα Μάικ Κένι, “Ενα αλλιώτικο καλοκαίρι”, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη, θα παρουσιάσει η Εταιρεία Θεάτρου “Μνήμη” από την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 16 Μαρτίου.

Πρόκειται για ένα ποιητικό αριστούργημα γραμμένο για παιδιά, αλλά που θα μπορούσαν με ευχαρίστηση να το παρακολουθήσουν και θεατές μεγαλύτερης ηλικίας λόγω της απαράμιλλης ευαισθησίας και ωριμότητας της γραφής του. Ενα τρυφερό έργο με θέμα την απουσία και τη μνήμη, που καταφέρνει να συμφιλιώσει το μικρό παιδί με την ιδέα της απώλειας, χωρίς να αναφέρεται ούτε μία φορά η λέξη θάνατος.

Το έργο του Μάικ Κένι ανεβαίνει σε μετάφραση Κωστή Σκαλιόρα, σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη, σκηνικά – κοστούμια Ξανθής Κόντου, μουσική Νίκου Βίττη, φωτισμούς Μαρίας Μπαλαντίνου και με βοηθό σκηνοθέτη τον Βικέντιο Μηλογιαννάκη. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Ελπίδα Ζαμπετάκη και Μιχάλης Βιρβιδάκης.
Ο Μάικ Κένι έχει αποσπάσει αρκετά σημαντικά βραβεία στη χώρα του. Η έγκυρη αγγλική εφημερίδα “Independent” τον περιέλαβε το 2003 στον κατάλογο των σημαντικότερων Βρετανών θεατρικών συγγραφέων, πλάϊ στον Πίντερ και τον Στόπαρντ.

Ημερομηνίες:    14 Φεβρουαρίου - 16 Μαρτίου - Παρασκευές στις 21:30 | Σάββατο στις 18:30 | Κυριακή στις 11:30
Τοποθεσία:    Θέατρο "Κυδωνία", Υψηλάντων 12, Χανιά
Είσοδος:    10 ευρώ για ενηλίκους - 5 ευρώ για παιδιά