Ακυρώνονται οι εμφανίσεις της Βανδή στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 11/04/2013 11:04
Συντάκτης: archived
547 προβολές

Ακυρώθηκαν τελικά οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή και του Αντύπα στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε η ίδια και η δισκογραφική της.

Αν και πολλοί περίμεναν πώς και πώς να έρθει η 26η Απριλίου, που είχαν προγραμματίσει την πρεμιέρα τους στο νυχτερινό κέντρο "Όραμα" η Δέσποινα Βανδή και ο Αντύπας, τελικά οι εμφανίσεις τους ακυρώθηκαν.

Οι δυο τραγουδιστές θα συνέχιζαν την επιτυχημένη συνεργασία τους, που είχε ξεκινήσει στο "Posidonio" τον περασμένο Αύγουστο, με την προσθήκεη του Γιώργου Παπαδόπουλου που θα πλαισίωνε το δίδυμο.

Την ακύρωση ανακοίνωσε η ίδια η Δέσποινα Βανδή από τον προσωπικό λογαρισμό της στο twitter, όπου έγραψε: "Με λύπη μου θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως τελικά ακυρώνονται οι εμφανίσεις μου στη Θεσσαλονίκη για θέματα που προέκυψαν ξαφνικά".


Despina Vandi         @Desp1naVandi

Με λύπη μου θα θελα να σας πληροφορήσω πως τελικά ακυρώνονται οι εμφανίσεις μου στη Θες/νίκη για θέματα που προέκυψαν ξαφνικά!

15 Retweets 16 favorites

Με λύπη μου θα θελα να σας πληροφορήσω πως τελικά ακυρώνονται οι εμφανίσεις μου στη Θες/νίκη για θέματα που προέκυψαν ξαφνικά!

Μετά τα μηνήματα που δέχτηκε από θαυμαστές της που ανησύχησαν για την υγεία της, ύστερα από σχετικές φήμες που κυκλοφόρησαν, καθησύχασε τους followes της με ένα νέο tweet: "Έπειδή μου γράφετε διάφορα και ανησυχείτε σας διαβεβαιώνων ότι στην υγεόα μου είμαι μια χαρά. Δεν είναι αυτοί οι λόγοι. Σας ευχαριστώ πάντως!".

Despina Vandi         @Desp1naVandi

Επειδή μου γράφετε διάφορα και ανησυχειτε σας διαβεβαιώνω ότι στην υγεία μου είμαι μια χαρά!Δεν είναι αυτοί οι λόγοι!!!Σας Ευχαριστω παντως!

Την ίδια στιγμή, η Spicy, η δισκογραφική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Δέσποινα Βανδή, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συνεργασία του κ. Αντύπα με την κυρία Βανδή ολοκληρώθηκε και οι προγραμματισμένες τους εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο 'Όραμα' δεν θα πραγματοποιηθούν".