Elton John: Η 3η ηλικία και η μουσική

Δημοσίευση: 03/11/2010 10:11
Συντάκτης: digitalcrete.gr
540 προβολές

Μπορεί ο Elton John να είναι από τους πλέον εκκεντρικούς σταρ ωστόσο πλησιάζοντας στη 3η ηλικία δείχνει να κατανοεί πλήρως ποια είναι η θέση του στο κόσμο της μουσικής.

O Βρετανός μουσικός μίλησε στο αντρικό περιοδικό GQ και τόνισε, "Έχω φτάσει στο σημείο όπου δεν νομίζω πως μπορώ να γράψω άλλη pop μουσική. Ήταν μια χαρά όταν ήμουν 25-26 αλλά όχι ποια. Προτιμώ να περιορίζομαι στα δικά μου μικρά projects ή σε συνεργασίες όπως αυτή με τους Scissor Sisters και να περνάω καλά. Δεν νομίζω πως ο Elton θα κυκλοφορήσει ξανά κάποιο pop single".

Ο Elton John αναφέρεται στη μεγάλη επιτυχία των Scissor Sisters, το I Don't Feel Like Dancing, ένα τραγούδι που έγραψε ο ίδιος και παράλληλα έπαιξε και το πιάνο.

Στη συνέχεια ήταν ακόμα πιο ειλικρινής. "Κοίτα, Είμαι 63 ετών. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι ούτε στο VH1, ούτε στο MTV. Δεν θέλω να ανταγωνιστώ τους JLS ή την Lady Gaga".

Με την τελευταία πάντως συνεργάστηκε πρόσφατα, ηχογραφώντας το κομμάτι, Hallo Hallo για το film της Disney, Gnomeo And Juliet.

Πρόσφατα ο Elton John είχε δηλώσει απογοητευμένος από την pop μουσική του σήμερα.

Στο μεταξύ, αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος ο οποίος ονομάζεται The Union και είναι προϊόν συνεργασίας με τον Leon Russell.