Νέο δίσκο ετοιμάζουν οι Garbage

Δημοσίευση: 31/10/2010 01:10
Συντάκτης: digitalcrete.gr
699 προβολές

Οι Garbage εδώ και πέντε χρόνια ήταν ανενεργοί ως μπάντα ωστόσο φαίνεται πως τώρα επιστρέφουν και μάλιστα με σημαντικά σχέδια για το 2011.

Ο τελευταίος δίσκος της αμερικάνικης μπάντας ήταν το Bleed Like Me που κυκλοφόρησε το 2005 και πέρασε σχεδόν απαρατήρητο. Στη συνέχεια αποφάσισαν να κάνουν ένα μεγάλο διάλειμμα ως συγκρότημα και η τραγουδίστρια τους, Shirley Manson να κυκλοφορήσει προσωπικό δίσκο, κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ εξαιτίας σοβαρών διαφωνιών με την δισκογραφική της εταιρία.

Πέντε χρόνια από τότε, η 44χρονη πλέον, Σκωτσέζα τραγουδίστρια μίλησε στην Herald Scotland και επιβεβαίωσε πως αυτή και οι υπόλοιποι τρεις Garbage δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό. "Έχουμε ηχογραφήσει αρκετά πράγματα αλλά για την ώρα είναι δύσκολο να ορίσω σε ποιο σημείο βρισκόμαστε", τόνισε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, υποσχέθηκε και περιοδεία.

Η Shirley Manson όμως όλο αυτό το διάστημα δεν περιορίστηκε μόνο στο τραγούδι. Το 2008 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά, Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

Στο μεταξύ, ο drummer της μπάντας, Butch Vig πρόσφατα βραβεύτηκε με Grammy για την δουλειά του ως παραγωγός στο τελευταίο δίσκο των Green Day, 21st Century Breakdown.