Ο Παντελίδης τραγουδά live και λύνει το... μυστήριο της απιστίας

Δημοσίευση: 05/04/2013 12:04
Συντάκτης: archived
690 προβολές

Ο Παντελής Παντελίδης βρέθηκε στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM και μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για τις σχέσεις του με τις γυναίκες, όλα όσα έχουν ακουστεί γι'αυτές, αλλά και το ξεκίνημά του στο τραγούδι. Φυσικά, όχι χωρίς την κιθάρα του.

Για τα πρώτα του στη μουσική αλλά και όλα όσα έχουν ακουστεί για τις σχέσεις του στις γυναίκες (και περί απιστίας) απάντησε ο Παντελής Παντελίδης καλεσμένος στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή του στον ΔΡΟΜΟΣ FM την Πέμπτη (04/04).

"Όλο αυτό που έχει συμβεί ξεκίνησε πολύ αυθόρμητα", είπε ο τραγουδιστής, αναφορικά με την επαγγελματική του εξέλιξη ενώ συνέχισε: "Ξεκίνησα τραγουδώντας τραγούδια άλλων, αλλά ταυτόχρονα έγραφα και τα δικά μου τραγούδια. Ήθελα λοιπόν να βρω έναν τρόπο να αποθηκεύσω αυτά τα τραγούδια για να τα λέω με την παρέα μου, αλλά και να δω αν αυτά θα αρέσουν στον κόσμο. Έτσι άρχισα να τα ανεβάζω στο YouTube και έγινα γνωστός".

"Το 'Δεν ταιριάζετε σου λέω' και το 'Συνοδεύομαι' το έγραψα για την ίδια κοπέλα"

Δίνοντας για μια ακόμη φορά απάντηση σε όλα όσα γραφτεί σχετικά με τις γυναίκες που τον απάτησαν, ο Παντελής Παντελίδης απάντησε ξεκάθαρα: "Ούτε με απάτησε καμιά κοπέλα, ούτε κάτι τέτοιο. Πολλές φορές μπορεί να έχεις κάνει κάτι εσύ για το οποίο μετάνιωσες ή απλά να αποφάσισες με τη σύντροφό σου να χωρίσεις γιατί δεν πάει άλλο, αλλά άμα την δεις με άλλον άνδρα να τρελαθείς".  Μάλιστα, τόνισε πως δύο από τις μεγάλες του επιτυχίες απευθύνοταν στο ίδιο πρόσωπο.  "Το 'Δεν ταιριάζετε σου λέω' και το 'Συνοδεύομαι' το έγραψα για την ίδια κοπέλα. Μάλιστα το 'Συνοδεύομαι' το έγραψα πριν μου συμβεί, έτσι ώστε όταν την δω με άλλον να μπορέσω να το αντιμετωπίσω καλύτερα".

Φυσικά, ο λαϊκός τραγουδιστής είχε για τους ακροατές και θαυμαστές του μια ευχάριστη έκπληξη. Πήρε την κιθάρα του και τραγούδησε live τις μεγάλες του επιτυχίες, όπως  το "Παραμυθιάζομαι", το "Συνοδεύομαι"  αλλά και το πιο "δαιμονισμένο" όπως είπε τραγούδι του, το "Δεν ταιριάζετε σου λέω", χάρη στο οποίο τον έμαθε ο κόσμος.