Αλιείς μαργαριταριών

Δημοσίευση: 13/01/2016 02:01
Συντάκτης: archived
1283 προβολές

Το βραβευµένο πρόγραµµα “The Met:Live in HD” παρουσιάζει το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 το αριστούργηµα του Georges Bizet «ΑΛΙΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ».

Η µεγαλοπρεπής όπερα του Bizet για τον πόθο και τη λαχτάρα του έρωτα στην Άπω Ανατολή, παρουσιάζεται στη σκηνή της Met για πρώτη φορά τα τελευταία 100 χρόνια! Η σοπράνο Diana Damrau πρωταγωνιστεί ως Λεϊλά. Οι µνηστήρες της ενσαρκώνονται από τον τενόρο Matthew Polenzani και τον βαρύτονο Mariusz Kwiecien, οι οποίοι τραγουδούν το πασίγνωστο µελωδικό ντουέτο «Au fond du temple saint». Η σκηνοθέτης PennyWoolcock, παρουσιάζει έναν ολόκληρο υποθαλάσσιο κόσµο πάνω στη σκηνή της Met. Ο µαέστρος Gianandrea Noseda αναδεικνύει τη ροµαντική του κλίση στην πρώτη «Live in HD» αναµετάδοση της Met για το 2016.

Οι αίθουσες προβολής των παραστάσεων της ΜΕΤ Opera αυξάνονται κάθε χρόνο και ανάµεσά τους βρίσκεται το Σπίτι Πολιτισµού στο Ρέθυµνο και άλλοι επιλεγµένοι χώροι πολιτισµού, όπως τα Μέγαρα Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηµατογράφοι κλπ.

Η παράσταση θα µεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 19.55.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 2 ώρες και 29 λεπτά µε ένα διάλειµµα των 30 λεπτών.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

∆ευτέρα – Παρασκευή από την Κ.Ε.∆Η.Ρ. (Αρκαδίου 48-50) και ώρες 9:00-14:00

Οι τιµές των εισιτηρίων της Met Opera είναι : Φοιτητές/Άνεργοι/Παιδιά: 10€, Γενική είσοδος: 15€.