Διεθνές συνέδριο για τα 60 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Καζαντζάκη

Δημοσίευση: 19/10/2017 09:10
Συντάκτης: digitalcrete.gr
807 προβολές

Το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη με χαρά σας προσκαλεί στις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Η Θέση του Νίκου Καζαντζάκη στην Εκπαίδευση, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό» (Εκδοχές πρόσληψης στη Διδασκαλία και στην Έρευνα).

Το Συνέδριο διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου, το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη, τις Εκδόσεις Καζαντζάκη, το «Εργαστήριο για τη μελέτη της Λογοτεχνίας στην Εκπαίδευση» του Παιδαγωγικού Τμήματος της Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης.

Το Συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ και εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του 2017 ως «Έτος Νίκου Καζαντζάκη».

Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Ηρακλείου 19, 20, 21 και 22 Οκτωβρίου 2017, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, ενώ η εναρκτήρια τελετή θα γίνει στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, ώρα 18.00.