Εκδηλώσεις TEDx στο Ηράκλειο

Δημοσίευση: 22/10/2013 09:10
Συντάκτης: digitalcrete.gr
1316 προβολές

Το πρώτο TEDx event στην Κρήτη, είναι γεγονός. Το TEDx Heraklion γεννιέται, εν μέσω ωκεανού ιδεών και αναταράξεων. Θα μας πει ιστορίες από τα παλιά αλλά και από όσα δεν έχουν ακόμη έρθει. Θα μας αγκαλιάσει ζεστά και είναι περήφανο που θα φιλοξενήσει τόσες “Ιδέες που Αξίζει να Διαδοθούν”.

Σκοπός του: να συσπειρώσει τους πιο δραστήριους ανθρώπους και να πυροδοτήσει συζητήσεις και συνδέσεις μεταξύ των πιο ανήσυχων μυαλών του νησιού. To TEDx Heraklion είναι εδώ για να θυμίσει στις τοπικές κοινότητες τη δύναμη τους· στους επιστήμονες, τους επιχειρηματίες, τους καλλιτέχνες, τις πρωτόγονες ρίζες της δημιουργίας και σε όλους εμας, την κρυμμένη δυναμική και τη σημασία της συλλογικής σκέψης.

Το TED είναι μια διεθνής κίνηση που ξεκίνησε πριν από, περίπου, 30 χρόνια στην Αμερική και σιγά σιγά μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο. Τα TEDx events είναι ανεξάρτητες εκδηλώσεις, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ξεχωρίζουν για τον χαρακτήρα τους: στοχεύουν πρωτίστως στον τοπικό παράγοντα, πυροδοτώντας συζητήσεις και συνδέσεις μεταξύ των παρευρισκομένων. Αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας αποτελεί η πλήρως εθελοντική συνεισφορά των διοργανωτών και η υποστήριξη των χορηγών που δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί αυτή η μέρα.

Περισσότερες πληροφορίες στο site: www.tedxheraklion.com

Ημερ/νίες: 19/10/2013 - 30/11/2013
Τοποθεσία: Ηράκλειο