Συναυλία αφιερωμένη στα αδέσποτα απο την Ζωόφιλη Δράση

Δημοσίευση: 21/09/2013 12:09
Συντάκτης: archived
1508 προβολές

Η Ζωόφιλη δράση με την βοήθεια του Δήμου Ηρακλείου οργανώνει Συναυλία Αγάπης για τα ζώα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9μμ, στο Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης.

Επειδή αγαπούμε τη Γης
             Αγαπούμε τα ζώα
             Αγαπούμε τα δέντρα, τα φυτά και τα λουλούδια

Τραγουδούμε για να υποστηρίξομε τα αδέσποτα ζώα, τις χτυπημένες, τραυματισμένες και εγκαταλελειμμένες ψυχές που έχουν ανάγκη από ιατρική φροντίδα αλλά και από βοήθεια για την επιβίωση τους. Τα έσοδα της συναυλίας  θα διατεθούν για τις ανάγκες των ζώων, από εμβόλια μέχρι περιποίηση τραυμάτων και άλλων ιατρικών αναγκών  αλλά και φαγητού στους αδέσποτους  δρομογυριστές και παντοτινούς φίλους του ανθρώπου.

Στη συναυλία αγάπης συμμετέχουν:
    
    Ros  Daly
    Κωστής Αβυσσινός
    Δημήτρης Ζαχαριουδάκης
    Κέλλυ Θωμά
    Μανώλης Κανακάκης
    Γιώργης Μανωλάκης
    Μηνάς Παιγνιωτάκης
    Μανώλης Παπαδάκης
    Γιώργος Παπαϊωάννου
    Θοδωρής Πιντζόπουλος
    Μανώλης Σκουμπάκης
    Κάλλια Σπυριδάκη
    Μιχάλης Σταυρακάκης
    Δημήτρης Στεφανάκης
    Μαρία Φασουλάκη
    Αντώνης Φραγκάκης

Καθημερινά  γινόμαστε  μάρτυρες αποτρόπαιων πράξεων. Η κακοποίηση των ζώων είναι προσβολή για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τον πολιτισμό μας.  Δεν είναι απαραίτητο να λέμε και να ξαναλέμε ότι είναι αποτρόπαιες και αηδιαστικές πράξεις και βιασμός της Φύσης με ανυπολόγιστες και καταστροφικές συνέπειες για τον άνθρωπο και την ζωή γενικότερα.

Δεν χρειάζεται να λέμε  ότι η κακοποίηση της Φύσης και των ζώων  είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας και του πολιτισμού.

Είναι αρρώστια να καθόμαστε στους καναπέδες και να παρακολουθούμε  άπραγοι τις αποτρόπαιες πράξεις που πάνω από όλα βιάζουν τις παιδικές ψυχές και κάθε ευαίσθητο άνθρωπο.

Τους εγκληματίες θα τους κρίνουν οι δικαστές στη ζυγαριά της δικαιοσύνης .  Εμείς πρέπει να δείχνομε τι είδους ανθρώποι είναι εκείνοι που βιάζουν τη Φύση σε κάθε μορφή της!

Εμείς πρέπει να δείχνομε τα ανεξόφλητα γραμμάτια που εξοφλούν κακοποιώντας τη Μάνα-Φύση. Δεν πρέπει να κάνουν κουμάντο την κοινωνία μας οι άπληστοι, εξουσιαστικοί , βασανιστές, οικοπεδοφάγοι, τρομοκράτες των αισθήσεων, βάρβαροι και απολίτιστοι. που μετά τον βιασμό και την κακοποίηση  θα το παίζουν μάγκες και νοικοκύρηδες και εκλεχτοί της κοινωνίας .  Χωρίς φιλότιμο και ανθρωπιά καμιά κοινωνία δεν πάει μπροστά.

Εμείς σαν φιλοζωική οργάνωση Ηρακλείου καταγγέλλοντας τους βιαστές και τους βασανιστές της Φύσης  δείχνομε το καλό και το κακό και εκείνους που δηλητηριάζουν το αίμα και τα μυαλά μας για να μας οδηγήσουν στον αργό θάνατο

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΕΠΕΙΔΗ:
Θέλομε τα πουλιά να πετούνε κοπάδια στον αέρα
Θέλομε να ζούμε την παρέα των ζώων και να μεγαλώνουν τα παιδιά μας με ισορροπία και αγάπη χωρίς ψυχολογικούς εξαναγκασμούς.
Θέλομε την πολυτέλεια της σκιάς των δέντρων και το σφυρολόημα του αέρα στα φύλλα τους.
Θέλομε η θάλασσα να φιλάει με αγάπη τις ακρογιαλιές κι εμείς να απολαμβάνομε τα παιγνίδια μας λουσμένοι στους ψιθύρους του ερωτικού της αφρού.
Θέλομε να ζούμε σε μια όμορφη γη και να είμαστε όλοι παιδιά του ίδιου ήλιου. Θέλομε πρόσωπα χαρούμενα και ήρεμα.
Θέλομε να ακούμε τραγούδια και νόστιμα λόγια και όχι πονεμένα ουρλιαχτά
Θέλομε στα μάτια ανθρώπων και ζώων  να λάμπει η όρεξη για ζωή και η ξάστερη λάμψη

Ημερ/νίες: 25/09/2013, 21:00
Τοποθεσία: Κηποθέατρο "Νίκος Καζαντζάκης", Πλατεία Κύπρου, Ηράκλειο
Είσοδος: 5 ευρώ