Τα μωρέλια μωρέ να σώσουμε!

Δημοσίευση: 09/12/2015 04:12
Συντάκτης: archived
1197 προβολές

Έχοντας κοινή πεποίθηση ότι μέσω της κοινωνίας και των κινημάτων δίνονται υγιείς λύσεις, ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο κι αν προέρχεται ο καθένας, για να μπει τέλος σε αυτή την τραγωδία.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι φορείς που συγκροτούμε την «Αχτίδα Αλληλέγγυων Πολιτών», σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην εκδήλωση «Τα μωρέλια μωρέ να σώσουμε!» που οργανώνουμε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 6μ.μ. στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ.

Περιλαμβάνει προβολή του ντοκιμαντέρ «Ήταν ένα μικρό καράβι» δημιουργία  της ομάδας ΔΙΑ-τάραξη για τα κέντρα κράτησης μεταναστών και την επιχείρηση «Ξένιος Δίας», ενημέρωση για την ασφαλή διέλευση των προσφύγων από τον ομότιμο καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ Γιώργο Τσιάκαλο, γνωστό για το έργο του στον τομέα των εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων και τους αγώνες του για την καταπολέμηση διάφορων μορφών ρατσισμού και κοινωνικού αποκλεισμού.

Ο κ.Τσιάκαλος και η εκπρόσωπος της ομάδας ΔΙΑ-τάραξη συντοπίτισσά μας μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ψυχολογίας κ.Ειρήνη Καμαράτου θα δεχτούν ερωτήσεις και θα συνομιλήσουν με το κοινό, ώστε να προκύψουν γόνιμα συμπεράσματα.

Σας περιμένουμε… για να διώξει η αλληλεγγύη μας τον πανικό και το φόβο!

ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγίου Νικολάου-ΕΛΜΕ Λασιθίου

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α΄Βάθμιας Μεραμβέλλου -Οροπεδίου

Ένωση Γονέων -Μαθητών Αγίου Νικολάου

Σύλλογος Μικρασιατών & Ποντίων Μεραμβέλλου

Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αγίου Νικολάου

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου

Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αγίου Νικολάου

Σύλλογος Εργαζομένων ξενοδοχείου Εlounda Breeze

Οικολογική Κίνηση Μεραμβέλλου