Τριήμερο Παιδικών Εκδηλώσεων στο Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα

Δημοσίευση: 25/04/2014 12:04
Συντάκτης: digitalcrete.gr
1749 προβολές

Απογευματινές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για τους μικρούς μας φίλους, το προσεχές τριήμερο 25-26 και 27 Απριλίου από τις 18:00 στο Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα.

Το πρόγραμμα αναλυτικά, έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 25/4 στις 18:00, το Περιβαλλοντικό Εργαστήρι «Σπείρα» θα μας παρουσιάσει τα παρακάτω περιβαλλοντικά παιχνίδια:
α._ «Ο Κύκλος των Στοιχείων της Γης» όπου τα παιδιά θα ανακαλύψουν τα συστήματα υποστήριξης της ζωής, όπως και ποιοι οργανισμοί ζουν σε κάθε ένα από αυτά.
β._ «Τα Κρυμμένα Ζώα», μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά εξοικειώνονται με την ποικιλία των ειδών και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά κάθε ζώου!
γ._ «Οι Πεινασμένες Νυχτερίδες» χρησιμοποιώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της νυχτερίδας τα παιδιά αναγνωρίζουν την ανάγκη της προσαρμοστικότητας και που αυτή εξυπηρετεί.

Με σκοπό μέσα από τη συμμετοχικότητα, τη συνεργασία και την αμεσότητα να κατανοήσουν και να κατοχυρώσουν γνώση σχετικά με το Περιβάλλον μας μέσα από τα παιχνίδι.

Το Σάββατο 26/4 στις 18:00 η «FamilyMusicality» και ο κος Αντωνακάκης Δημήτρης θα μας παρουσιάσει μέσα από την εκδήλωση «Μουσικά Παιχνίδια και Δημιουργική Ακρόαση» το Σύστημα Μουσικής Αλληλεπίδρασης Βρεφών και Νηπίων με τους Γονείς για Βρέφη και Νήπια έως 5 ετών.

Την Κυριακή 27/4 στις 18:00 οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με ένα χαρούμενο πρόγραμμα από την Κλόουν «Σοφία» στους παιδότοπους!